Skulle in till stan en snabbsväng idag och plockade fram ett par jeans jag använde före sommaren och dottern som skulle haka på konstaterade snabbt att jag inte såg riktigt klok ut...
 
Kunde tyvärr bara hålla med. Byxorna satt väldigt dåligt, de var flera nummer för stora men då de andra jag haft i veckan är i smutstvätten så det blev även ett besök på en av de söndagsöppna affärerna. 3 par jeans blev dagens förvärv och de stora, pösiga, åkte ner i Kupan påsen (som numera är en stor svart plastsäck...).
 
Jag passade även på att köpa 2 nya bh:ar eftersom de jag använder är samma som jag använt sen viktresans början. OK, de satt inte snygg då heller eftersom de egentligen var lite för små men de sitter ännu sämre nu när de är alldeles för stora - det är inget stöd alls i dem längre. Men nu blir det ändring på det även om 2 bh:ar är några för få men jag börjar så och lovar mig själv att köpa ett par till inom kort.
 
Antalet överdelar jag kan använda har också krympt. Tröja efter tröja har förpassats till soporna eller Kupaninsamlingen. Lyckades dock "handla" några tröjor i min reservgarderob - dvs den i dotterns rum, den där det hängt en del kläder som varit för små men som jag inte velat skiljas från. Hittade fler tröjor som jag älskat och som nu passar igen. Härligt! Nu är dock den garderoben tom på reservkläder så snart måste ajg börja köpa nya kläder.
 
Men än så länge klarar jag mig, i alla fall några veckor/månader till. Perfekt! Nu slipper jag gå naken till jobbet! :)
 
/Eva
Kejsarens nya kläder,

Kommentera

Publiceras ej