Tillbringade även denna helg på vår nyinköpta stuga. Mycket som ska fixas och donas med så den blir funktionell och mysig. Sovstugar ska rustas och i ett fall flyttas, toaalternativ ska lösas,träd ska kapas, tids nog ska saker målas... Listan är lång. Även om allt varken ska eller behöver göras i år så är det en del som behöver funka så vi alla kan nyttja stugan kommande vinter.
 
Motionen som blir idag är vardagsrörelser, inget annat, men nu är det dags för bättring. Det är inte lika varmt så den ursäkten har försvunnit. Undra vilken jag nu ska komma på...? :)
 
Var en sväng in på stan i eftermiddag och tvärvek då in på en klädaffär. Gick och kollade på storastorlekar avdelningen men inget föll i smaken. Kom då på att jag faktiskt borde kunna ha vanliga kläder, i alla fall de lite lössittande och de som finns i L eller XL - den känslan är fantastik! Utbudet blir större än en ocean jämfört med tjockiskläderna. Köpte dock inget idag pga tidsbrist men ska ta mig tid och göra stan lite mer ordentligt och då ska jag bara gå på det normala utbudet! Så det så!
 
/Eva
Var dag - vardag,

1 kommentarer

Noorii

13 Aug 2014 21:57

Det måste vara en fantastisk känsla att kunna gå förbi tjockisavdelningen! :) Har svarat på din kommentar på min blogg. :)

Svar: Jo, det var det och bättre blir det när målvikten närmar sig mera och alla normala kläder börjar passa bättre. :)
Eva

Kommentera

Publiceras ej