Har blivit värsta skogsmullen, jag och maken plockar svamp som om vi aldrig gjort något annat... Helt galet vad besatt man kan bli. Svampjakten är halva nöjet - äta är den andra halvan.
 
Igår grillade vi entrecote till middag och till detta vitlöksstekte vi Karl Johan svamp - egenplockad så klart! Mumsigt!
 
Nästa helg tillbringar jag och maken i storstan, på tu man hand. Har tagit ledigt fredag så vi reser ner på morgonen. Ska bli trevligt. Maken åker hem söndag kväll men jag blir kvar ett par dagar till då jag ska på utbildning måndag och tisdag. Kändes som en bra idé när vi bokade men nu känns det lite segt att vara hemifrån 4 nätter. Nåväl, bara bita ihop och göra det värt besväret.
 
Behöver dock kolla lite olika saker vi kan göra / se / äta under dessa dagar... Kan ju inte bara vandra omkring planlöst, behöver ha någon idé gällande vad vi ska lägga våra timmar och pengar på. Idéer någon?
 
På torsdag är det 8 månader sen op. Galet vad tiden swischar förbi. 8 månader betyder också foto och mätning. Jag knogar på med fotandet fastän jag inte tycker att det märks så stor skillnad mellan bilderna. Jag har gett mig den på att föreviga resan så det fortsätter jag med. Jag ska aldrig kunna glömma vart jag varit och vad jag åstakommit!!
 
/Eva
 
 
Skogsmulle,

Kommentera

Publiceras ej