Äntligen hemma igen!
 
Det har varit en härlig långhelg tillsammans med maken i huvudstaden följt av två intressanta kursdagar i samma stad - men nu har jag äntligen kommit hem och det känns så sköööönt.
 
Dags för lite ordning och reda i mattiderna, matvalen och vätskeintaget. Bävar lite inför veckan vägning, känner mig uppblåst och pluffsig... Förhoppningsvis är det bara en känsla och inget som visar sig på vågen.
 
Har hunnit med lite shopping och har inhandlat lite överdelar. Till min stora förvåning slutade det med att jag köpte dessa i storlek M. Medium alltså! Känns helkonstigt att jag kunde ha dom och jag har kollat flera gånger men nej, de är inte av ett tjockismärke! Ofattbart!
 
Nu är det dags för några arbetsdagar på jobbet och sen är det helg igen. Den ska tillbringas i stugan och förhoppningsvis innehålla lite svampplockning. Frågan är bara om det finns några svampar kvar att plocka - det har varit minusgrader de senaste nätterna uppåt landet och troligen även innåt. Nåväl, vi lär ju märka - finns det ingen svamp får vi ju oss i alla fall en rejäl skogspromenad. :)
 
/Eva
Ordning och reda,

Kommentera

Publiceras ej