Snart är 2013 slut och ett nytt spännande 2014 tar vid.
 
Jag och maken for igår up till husvagnen som vi har på en vintercamping. Lite saker skulle upp och ett nytt batteri då det gamla gett upp. Vi passade på att plocka iordning lite och fixa inför kommande säsong. Det var så enkelt att packa maten denna gång: En schaker, en burk soppa, några påsar. Klart! Maken fick hålla till godo med en egen burk soppa och en burk varm korv - spartansk men det funkade.
 
Idag ska vi till svärföräldrarna och äta palt, dvs alla andra ska äta palt och jag ska titta på. Ett är då säkert, jag kommer denna gång inte hamna i paltkoma och det är ju alltid ngot. Imorgon bär det av till vänner för nyårsfirande. Även där ska jag titta på och lukta på maten... Jösses, vad jag längtar till dessa helgdagar är slut och vardagen kommer tillbaka. Det blir så mycket enklare för mig med färre "fin"middagar och mer struktur på dagarna.
 
Sen börjar jag om att jobba 7/1 och den 15/1 läggs jag in för att opereras 16/1 - om allt går som det ska och vågen är min vän. Den 2/1 ska jag träffa dietisten och även på vårdcentralen och väga in mig så där i halvtid. Håller tummar och tår för att det fortsätter att rulla på med vikten så jag inte hamnar på fel sida om sträcket.
 
/Eva
Paltschwimen,