Såg just att reklamen på min blogg just idag var för något som heter Bodystore som vill sälja Nutrilette och Allévo - det gick fort för blogg.se att lista ut....  Vet inte om jag ska skratta eller gråta...
Övervakad?,

3 kommentarer

Mulligamulle

18 Dec 2013 09:31

Är det för att man nämner vikt och pulvermärken i sin text eller hur blir det så? Såg att man kunde välja kategori att lägga sin blogg under. Valde "Träning & Hälsa", kan det vara därifrån?

Svar: Ja, så kanske det är - ska kolla om jag ställt till det för mig själv utan att veta om det... :)
Eva

Mulligamulle

18 Dec 2013 13:47

En fråga - såg nu att du har så bra "flikar längst upp i bloggen (före op osv). Har också blogg.se men har inte hittat vart man gör sådana. Vill du guida mig?

Svar: Dom där "flikarna" är de kategorier jag lägger på varje inlägg. Kategorierna skapar och väljer man själv i samband med varje inlägg.
Om man väljer att använda vissa "grupper" så kan en som läser bloggen hitta de inlägg som ligger under respektive grupp.
Eva

Mulligamulle

18 Dec 2013 22:46

Men hur skapar man kategorier? Jag använder appen, finns inget sådant val. Det går att välja kategori men där finns bara "allmänt" finns inget som heter skapa ny om du förstår hur jag menar.

Vet du förresten hur man skapar riktiga flikar, typ kontakta mig osv?

Svar: Ok, du kör bara via mobilen... då vet jag inte om det är skillnad på hur man gör. Jag skriver bra in en ny kategori eller klickar i rutan så kommer urvalet upp.
Tyvärr vet jag inte hur man bygger vidare, skulle själv vilja ha tex länkar men vet ej hur man gör det. Det kanske inte går om man inte köper "extra"versionen?
Eva

Kommentera

Publiceras ej