Jag och maken har bokat in oss på en liten resa i januari. Den 16:e januari bär det av till solen och Gran Canaria. Den 16:e januari är det också på dagen 1 år sedan min operation... känns så underligt... tiden har gått så fort....
 
Kom dock i dagarna på att jag inte har någon bikini som passar, de jag hade i somras satt riktigt dåligt redan då så de kan inte sitta bättre vid det här laget. Med adnra ord blev det en tur till stan efter jobbet idag. Jag gillar verkligen inte att stå i underkläder (läs trosor) i ett omklädningsrum i en affär, men vad gör man? Tur nog har vi en underklädesaffär med riktigt kunnig ägare så hon plockade raskt fram några olika modeller och jag hittade 2 uppsättningar som funkar, trots min sladdriga hud.
 
Trodde dock jag skulle svimma när jag ser att bikinibyxorna är i storlek 44... 44 alltså... Jag som idag är så glad åt att mina byxor är i storlek 48 nu jämfört med 54 som jag hade innan operationen... Måste nog inhandla lite mer byxor och kolla av om jag kanske ska gå ner i storlek på dessa också. Kanske de sitter lite bättre då?
 
Även om visst överskotts skinn inte går att dölja så känns det i alla fall bra om magen hålls någorlunda på plats. Hade velat ha en svart bikini men det fanns ingen som satt riktigt bra. Det blev en turkos (nedan i den extremt dåliga bilden) och en svart/blå/vit sportigare modell. Man får vara glad över det lilla.
 
Vinnaren: Draperad vid byst och draperad över magen. Perfekt!
 
/Eva
 
 
Itsy bitsy teene weene,

Kommentera

Publiceras ej