Vänta.
Jag var tvungen att kolla först, men det stämmer - jag lever! :)
 
Vad har då hänt?
 
Jag har blivit ett år äldre. Fyllt 47 och blivit ännu mera vuxen.
 
Vikten står och stampar på och så länge det gör så kommer jag inte att hålla på och tjata med veckouppdateringar av vikten. Det känns så fruktansvärt onödigt och opeppande...
 
Nästa vecka ska jag ta prover inför 2-års dagen. Förhoppningsvis ligger min B12 på rätt nivå. Är lite orolig eftersom jag nu ätit tabletter i ett år men mina värden har inte kollats en enda gång under den tiden. Känns lite konstigt men förhoppningsvis vet läkaren vad han gör. Förhoppningsvis.
 
Den 19:e är det 2-årsdag med nya magen. Tiden har gått fort och jag är fortfarande väldigt nöjd med resultatet. Jag mår väldigt bra och mycket vikt har jag tappat (om än jag gärna skulle vilja ha tappat lite till...). -44,7 kilo är inte fy skam, det vet jag ju innerst inne.
 
Jag kan fortfarande reagera när jag ser mig på bild - det är en betydligt smalare Eva jag ser än den jag känner mig som. Hjärnan är verkligen svår att programera om.
 
Mätningen jag skulle göra vid 1 år och 10 månader glömde jag bort, lika så vid 1 år och 11 månader.
Nåja, dags för bättring. Jag ska fota mig och mäta mig i samband med 2 års dagen. Dags att checka av läget och se sanningen i vitögat.
 
/Eva
Radiotystnad,

1 kommentarer

Anonym

22 Jan 2016 12:33

Alltså har du blivit kallad automatiskt på provtagning eller måste du boka själv?
Tänk att det redan gått två år!
Jag har gått ner 46 kilo men ligger å pendlar mellan 65-67 beroende på hur jag sköter vattnet å hur mkt skit jag äter socker å sånt.
Lite orolig för framtiden för jag fick aldrig nån lobotomi som gjorde mig till en olat människa som älskar träning å hatar socker 😉 många andra verkar fått den 😁😁😁
/Malin op en vecka efter dig

Svar: Ja, visst är det galet vad 2 år gått fort. Sjukhuset (Sunderbyn) har skickat remiss till vårdcentralen gällande provtagning vid årskontrollen. Men jag har själv ringt och bokat tid för provtagning. Sen vet jag inte om jag måste boka tid hos läkare om något prov inte är bra eller om de kontaktar mig om tid... Får se kommande vecka eller så.
Jag måste ju även få recept förnyat för B12 och kommande år så jag räknar med att åtminstone behöva träffa någon/ringa om det också.
Känns inte helt tydligt men det lär visa sig kommande veckor.
Jag tror inte jag blev lobotomerad :) men jag reagerar snabbt på sött så jag undviker det. Kan känna av om jag äter några pepparkakor för mycket till kaffet... så annat sött som godis mm rör jag inte alls. Bra på sitt sätt - då slipper jag kämpa med sötsug och ovanor.
/Eva
Eva

Kommentera

Publiceras ej